Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem pwenie zaraz wyskoczycie z tym: :search:

Ale jak któryś nie poda linka tylko że było... - to napisze podanie do admina o bana :mrgreen:

Jak cholera dobrać się do tych drzwi? Poszedł mi kabel od sterowania opuszczaniem, szyb, jeszcze ciągle nie mam klimy, jest gorąco, ale nie śpieszcie się na razie autem jeździ brat - niech się napoci :norty: .

Czy są tam jakieś śrubki bo nie widzę, co mam wyszarpać najpierw żeby nic nie uszkodzić.

obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano

musisz zdiąć najpierw te dwa drewienka - są na zatrzaskach , podważyć delikatnie śrubokretem i wyskoczą .

Pod drewienkami bedziesz miał śrubki - szt dwie , jedna pod kazdym drewienkiem .

Potem trzeba górny rant tapicerki (przy uszczelce-musisz tapicerke oddzielić od chromowej listewki) wypiąć do siebie z zatrzasków .

Dodatkowo cała tapicerka trzyma się na kołkach - pociągnij za brzegi tapicerki aby wyskoczyła .

Jak to wszystko zrobisz to zdecydowanym i mocnym ruchem pchnij całą tapicerke do góry i masz zdemontowaną .

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano

dziękuję Mehow, znowu przychodzisz z z odsieczą :D.

Ze Zbicha rady też skorzystam :cool2:

obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano
Dodałbym jeszcze, że przed wypchnięciem tapicerki do góry trzeba wykręcić kołek (rygiel) drzwi.

nio to to sie rozumie :)

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
No zdjąłem dostęp do kabli jest nadal fatalny... A na dodatek złamał mi się kilka dni wcześniej przed ściągnięciem "podtrzymywacz" silniczka zamykającego drzwi :cry: :cry: jestem załamany dojście przewalone. Może któryś z was ma jakiś patent??? Byłem u gościa który handluje częściami -myśląc, że dostane to od ręki a tu się okazuje , że tez to często gęsto wysiada (na 4 sztuki w jednej miał sprawne - w swojej :? ) :mad2:
obecnie Alfa 156 GTA SW