Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wyswietla mi sie taki komonikat, juz doszlem ze to sygnal o slabych klockach ale umnie sa wszystkie nowe!!! tz kupilem i jest ich naprawde sporo, klocki maja czujniki o czy mozliwe jest to aby byly uszkodzone?? gdy je odlacze powinno to zgasnąc?? i chyba niebedzie problemow z abs czy cos w tym stylu, czy pokolei odlaczanie czujnika i sprawdzanie czy dalej to wyswietla zda egzamin?
www.auto-optima.pl
Opublikowano
wyswietla mi sie taki komonikat, juz doszlem ze to sygnal o slabych klockach ale umnie sa wszystkie nowe!!! tz kupilem i jest ich naprawde sporo, klocki maja czujniki o czy mozliwe jest to aby byly uszkodzone?? gdy je odlacze powinno to zgasnąc?? i chyba niebedzie problemow z abs czy cos w tym stylu, czy pokolei odlaczanie czujnika i sprawdzanie czy dalej to wyswietla zda egzamin?

sprawdz czujniki zużycia klocków,czy są dobrze założone,ja miałem kiedyś taki problem w 520,ze klocki były nowe ale nie kupowałem nowym czujników tylko przełożylem stare i był ten komunikat,w końcu pojechałem do aso i za 50 zł kupiłem czujniki i wszystko ok.Teraz przy wymianie klocków od razu kupuje nowe czujniki.

Opublikowano
tz ze ten komunikat powinien zniknąc sam??? tyle ze sie swieci juz z 2 miesiace i nieznika. ktos kiedys pisal ze mozna odlaczyc akumulatro i zrobic jakis tam reset,
www.auto-optima.pl
Opublikowano
tz ze ten komunikat powinien zniknąc sam??? tyle ze sie swieci juz z 2 miesiace i nieznika. ktos kiedys pisal ze mozna odlaczyc akumulatro i zrobic jakis tam reset,

jezeli uwazasz ze czujniki sa dobrze zalozone to zrob tak- kup nowe czujniki w aso (oryginały) - koszt śmieszny przełóż czujniki - komunikat musi zniknac - jak odlaczysz akku na tych czujnikach to nic nie da, jezeli czujniki są do kitu pojawi się nowy.Wymieniałeś czujniki na nowe - czy przełozyłes stare?Wiem tez czujniki nieoryginalne tez czasami pokazuje taki błąd.Załóż oryginały.