Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś spotkała mnie nieprzyjemna sytuacja. Zahaczyłem o lusterko tyłkiem i wyskoczyło ono ze swojego miejsca i wisi mi na kablu od elektrycznego sterowania. Męczę się teraz z jego ponownym zamontowaniem. Moim zdaniem powinno ono wskoczyć bez problemu na swoje miejsce, lecz nie chce przesadzić z siłą aby go nie uszkodzić. Jest ono blokowane przez sprężynki... Proszę o pomoc....
Opublikowano

z tego co mówisz, że lusterko wisi na przewodach to chyba się urwało.

Bo jeszcze jest kwestia czy wypadł ci wkład od lusterka czy całe lusterko się urwało.

Tuning is not a crime it's a way of life!!
Opublikowano
Adapter jest przy karoserii, zaś plastik lusterka jak i szkło wraz z całym mechanizmem jest w nim. heh nie zwisa juz na kablu :cool2: troszke techniki i początkujący własciciel sie gubi :mad2: udało mi sie je włozyć na własciwe miejsce. Balem sie uzyc siły aby go nie połamac, ani nie odszktalcic adaptera, lecz po paru minutach wysiłku wskoczyło na własciwe miejsce. Było gorące hehehehehe. Mam jeszcze małe pytanko zwłaszcza do Ciebie BorysKrystian, jako własciciela E39 - czy za około 4500 euro da rade kupic E39 sedan 525tds bądź 525, (523) w miare godnym stanie??