Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam E34 525 TDS z 94 roku. Jakiś czas temu wymieniałem kodownik w liczniku ponieważ stary padł. Od tego czasu przejechałem jakieś 60 tyś. km i nie zapaliła mi się ani razu INSPECTION zawsze zapala się OILSERVIS. Czy to wina nowego kodownika. Co z tym można zrobić?
Opublikowano

INSPECTION z budzikiem zapala się co... 2 lata

i przypomina o zmianie płynu hamulcowego

p.s

jeśli się mylę koledzy poprawcie :)

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano
INSPECTION z budzikiem zapala się co... 2 lata

i przypomina o zmianie płynu hamulcowego

p.s

jeśli się mylę koledzy poprawcie :)

co 12 m-cy lub xxxxxKm zaleznie co pierwsze bedzie przypomina o wizycie w servisie BMW

Opublikowano
Ale nie mówię o inspekcji z zegarem tylko o inspekcji I lub II które powinny zapalać się co trzeci raz naprzemian z oiservice a u mnie zapala sie tylko oilservice od czasu zmiany kodownika.
Opublikowano

hohowski

jest taka opcja SZUKAJ wpisz tam słowo klucz a znajdziesz

po co 10 raz albo 20 pisać o tym samym jak można samemu poszukać

czy to takie trudne

i nie mów że o tym nie ma skoro jest...

DLATEGO NIKT NIE ODPOWIADA...

Pozdro

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Ja wiem jak działała wcześniej inspekcja i wiem co trzeba z nią robić. Teraz po zmianie kodownika jest inaczej i dlatego pytam czy jest to normalne (może występowały starsze inne opcje a od jakiegoś czasu zostało zmienione oprogramowanie kodowników a może kodownik nowy mam uszkodzony). Pisałem to po to, aby usłyszeć na ten temat opinie a nie po to aby sprawdzić co robić przy inspekcjach (co jest poopisywane na forum).