Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pytanie może głupie, ale mam strasznie styrane tyły w fotelach. Ktoś coś wiózł i są pocięte na bokach. Mozna cos z tym zrobić ? Tzn. nie wiem wymienić czy tylko tapicer zostaje ?

Opublikowano

no a co mozna Ci poradzic? nie istnieje komenda przez port do komputera ktora brzmi : Reinstall new KANAPA on tył car :)

Sluchaj jak masz pociete to nie pozostaje Ci nic innego jak znalezc siedziska uzywki z robitka....albo tapicer , ale lepiej poszukac uzywki.

Tapicer nie zawsze zrobi ci tak jakbys chcial a cene moze troche skroisz nizej ale czy sie oplaca? , a nie lepiej qpic jakies pokrowce? oczywiscie nie tygyrsa ;).

Pozdro

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Straszne dziwne pytanie ... Jak masz dziure w spodniach to albo dajesz babci do zacerowania, naszycia łaty albo kupujesz nowe nie ? ;]
Opublikowano

Peron widze ze Ty tez zmeiniles e21 ;) rowniez siedzialem na ORR :)

Pozdrawiam...

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

ruskoje balszoje charoszyje ;) gniotsa nie ma miotsa;).

Smiejta sie smiejta...a ładziny jeżdzą...idaja rade polskim drogom :)...

I wycieraczki im dzialaja Buahhahaha....hmm e34 ma kilka drobiazgow ktore denerwuja.......Wkladki w zamkach , listwy , klapka od wlewu....regulacje reflektorow....przecierajace sie fotele....i przycisk od kasowania licznika ;)...to sa rzeczy ktore wk*** uzytkownika ale maja swoj urok :) po 20 latach...Ciekawy jestem co bedzie z samochodami produkowanymi teraz za 20 lat....pewnie standardem bedzie odpadajace kolo i brak podlogi :D LOL...bo jesli samochod zjezdza z tasmy i po 1,5 r gnije....oraz jezdzi nonstop na servisy (pie** elektronika) to dobrze im nie wroze :) CO ja zrobie za 20 lat....przeciez trzeba bedzie zaczac jezdzic taka elektronika ;(.....

By ZacAnaheim

przesłuchani"