Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bemka stała sobie pod domem tydzien,padl akku,tzn otwiera centralny,ale rozrusznik nie kreci,navi nie dziala i kliam ,podłaczalem kablami z innego auta ale nic to samo.Na komputerze wyskakuje blady np.engine false.Co zrobic?Kupic nowy akku na pewno.Ale czy moge podlaczyc nowy akku nie podtrzymujac napiecia.Czy jak odłącze akku to cos nie padnie?jakies sterowniki,komputer?Co radzicie?

pozdrawiam

Opublikowano
bemka stała sobie pod domem tydzien,padl akku,tzn otwiera centralny,ale rozrusznik nie kreci,navi nie dziala i kliam ,podłaczalem kablami z innego auta ale nic to samo.Na komputerze wyskakuje blady np.engine false.Co zrobic?Kupic nowy akku na pewno.Ale czy moge podlaczyc nowy akku nie podtrzymujac napiecia.Czy jak odłącze akku to cos nie padnie?jakies sterowniki,komputer?Co radzicie?

pozdrawiam

czy naprawde nikt nie wie czy mozna bez baw odlaczyc i wymienic aku w e38 750??

Opublikowano

a szukałes... napewno jest gdzies na forum...

nie wiem jak w 750... sam mam 730.. stała bez aku tydzien czasu... nic sie nie stało złego...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
a szukałes... napewno jest gdzies na forum...

nie wiem jak w 750... sam mam 730.. stała bez aku tydzien czasu... nic sie nie stało złego...

szukalem nic

w instrukcji stoi jak byk nie odlaczac,dzwonilem dzis do kiku mechanikow i co jeden to inne zdanie

pytam przezornie bo kumpel mial lexusa i jak odlaczyl akku padl sterownik od skrzyni :(

Opublikowano
odłączaj nic sie nie bój, ja w moich E38 750 w obu wymieniałem akumulatory bo były słabe, akumulatory kupowałem u Fabiańskiego na allegro org BMW 110ah za 210 zł z przesyłką, wyciągaj nie pykaj nic sie nie stanie
BMW sie nie psuje
Opublikowano
odłączaj nic sie nie bój, ja w moich E38 750 w obu wymieniałem akumulatory bo były słabe, akumulatory kupowałem u Fabiańskiego na allegro org BMW 110ah za 210 zł z przesyłką, wyciągaj nie pykaj nic sie nie stanie

i tak zrobilem,wszystko ok,aku na podmianke kupilem wsadzilem i wszystko ok,

co sie k..wa nameczylem zeby autu otworzyc bez pradu :)

przez bagaznikm sie udalo

reasumujac wszystko juz ok,auto juz zarejestrowane+oc+ac i juz pomyka

Opublikowano

Możesz napisać jak otworzyłeś auto przez bagażnik?

Sam mam uszkodzony zamek w dzwiach kierowcy. I martwię się co zrobię gdy aku padnie?

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano
Możesz napisać jak otworzyłeś auto przez bagażnik?

Sam mam uszkodzony zamek w dzwiach kierowcy. I martwię się co zrobię gdy aku padnie?

kluczyk w prawo,lewo i podnosic klape - za ktoryms razem sie otworzyło