Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

kupiłem unieruchomione e38,nie odpala,brak bezpieczników i przekaźników.

szukam opisu bezpieczników oraz przekaźników w języku angielskim lub polskim,niestety po niemiecku nie bardzo kumam.

oprucz tego poszukuję również schematów elektrycznych (e38 728)

będę wdzięczny za pomoc.

:mad2:

Opublikowano

wszystkie :!:

nie ma nic,wszystko rozszabrowane,cały wic polega na tym,że ten samochód stał na porkingu firmy ubezpieczeniowej z kąd go kupiłem,bezpieczniki i przekaźniki są poszabrowane,conieco uzupełniłem,ale immobiliser mruga,nie można go dezaktywować,nie można również uruchomić samochodu,co w tej sytuacji jest oczywiste.

prubuję to jakoś rozkminić ale bez żadnej dokumentacji to mnie nowy rok zastanie :duh:

Opublikowano
cóż,widzę,że nikt nie ma za bardzo pojęcia w tym temacie a miałem nadzieję,że jednak na forum BMW ktoś coś na temat elektryki w tych samochodach ma jakieś pojęcie :jawdrop:
Opublikowano
Poszukaj w necie albo ustaw się z kimś z Wawy kto ma ten sam model, pospisuj, walnij kilka fotek ale z tego co piszesz to bez KTS'a może być ciężko w pełni uruchomić samochód.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari