Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiego programu uzyc?sciagnac/możektoś udostepni/kupić żeby podłaczyć e39 pod PC-ta.Kabel to pewnie na jakims allegro....

Z góry dziękuję za podpowiedzi....

Pozdrawiam

Aleksander Malanowski
Opublikowano
piotrek1 wątipie zeby dał carsofta do tego fejsiku. Jestem prawie pewien ze zaden ze sprzedawanych interfejsów(tych tanich) na allegro nie posiada oprogramowania gdyż kiedyś była robiona czystka pod kontem legalności dołanczanego oprogramowania
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Daje :lol: .Kupiłem od niego i dał.A zresztą znależć carsofta w sieci to nie problem :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy to prawda co pisze ten sprzedawca?

Trochę przesadza w tym opisie,ale liczyłem się z tym kupując to.Nie jest natomiast żle za 200 złoty można skasować błędy airbagu ,silnika,ABS ASC i jeszcze paru innych.Można obejrzeć live date i odczytać przebieg programować zmianę języka na wyświetlaczu,kasować i programować inspekcje i parę innych pierdołek.Tak jak mówię za 200 zł jest ok-ja jestem zadowolony.Jeszcze jedno sprzedający daje kabel bez wtyczki są tam tylko lużne kabelki,ale jest instrukcja co i jak jest to łatwe.I tak jak piszę potrzebny jest port rs232.Urządzenie nie działa na przejściówce z USB na RS232.

Opublikowano
carsofta 6,5 BMW mam juz.powiedzcie mi teraz co jeszcze potrzebuje?czy potrzebny mi jest interfejs?czy kabel tylko do połaczenia z lapem?
Aleksander Malanowski