Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem a zarazem pytanie . co to może być że jak jade na gazie i jest goraco albo bardzo ciepło to chwilami zaczyna go mulić . i żeby przestało mulić musze zgasić i zapalić silnik i jest ok znowu do pewniego momętu. różnie go muli raz lekko a czasem tak ze nie da sie jechać jak by brakowało mu gazu albo nie palił na wszystkie baniaki. jak jest zimno to chodzi bardzo dobrze na gazie tylko na cieple wariuje. MOJE BMW to 520i 24V 2,0 kombi E34 dodam ze na benzynie cały czas bardzo dobrze pracuje silnik i nie muli go ani troszke poprostu rakieta. jesli ktoś spotkał sie z tym to prosze o rade jak można usunąc ta usterke.
polskak203
  • 1 rok później...
Opublikowano
uporałem sie z tym problemem z tym muleniem na gazie na cieple. powodem był silniczek krokowy w zwykłej instalacji poprostu na cieple wariował i muliło go. wyrzuciłem go i założyłem w jego miejscu śrube do gazu i jak ręką odją. :) :D
polskak203