Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam świetną czarną PIąTKę, no rakieta marzenie (192 koniki robią swoją robotę :D ). Niestety nie wyrabiam na palifko więc postanowiłem założyć instalację LPG, by troszkę koszty eksploatacji zmalały. Teraz potrzebuję pomocy w wyborze takiej instalacji, która nie przyniesie mi dodatkowych kosztów w przyszłości oraz kłopotów, a będzie niezawodna. Liczę się także niestety ze spadkiem mocy, większe zurzycie gazu to sprawa jasna :| proszę o porady i z góry wielkie dzięki
Opublikowano
stary jesli juz to tylko sekwencja,zadne tam krzaki, wiem bo sam mialem 525 24v i bardzo dobrze jezdzila na sekwencji, zrobilem na tym gaziku ok 55 tys km kompletnie nic tam nie dotykajac, koles ktory kupilem odemnie to autko wciaz jezdzi i nigdy nie mial z tym problemow, teraz mam 4,4 V8 i tez oczywiscie jezdzi na sekwencji. Co do osiagow sa minimalnie mniejsze , po dobrym zestrojeniu ktos kto nie bardzo kuma nawet nie poczuje roznicy, to samo tyczy sie spalania, wlasciwie to mozna powiedziec ze pali wiecej ale tylko dlatego bo sie czesciej wciska gaz do podlogi..... :norty:

De' sant de' Salvadore

Idąc na śmierć śmieję się