Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że kiedys o tym było, ale szukałem i coś nie mogę znaleźć.

Czy możecie mi powiedziec jak założyć nowy emblemat na maskę..??

( poprzedni skardziono.;(

pozdrawiam

Opublikowano

Czy możecie mi powiedziec jak założyć nowy emblemat na maskę..

Witam ja mam e36 z 98 i musiałem najpierw ściągnąć obicie maski a pod tym są dwa bolce które trzymają znaczek, następnie zdejmij te zatrzaski to takie podkładki.

Opublikowano

Że co :roll:

Przecież bierzesz 2 śrubokręty owijasz je szkotem lub szmatką podważasz znaczek z obydwu stron (lewa-prawa) i znaczek wychodzi do góry.

To wszystko.

No chyba ze w serii 3 jest inaczej ale wątpię :)

Opublikowano
W serii 3, E36 jest tak jak mówi DAREX (sam to przerabialem dwa razy...) ale w E46 już niekoniecznie tak musi być.....
Opublikowano

Ja musiałem wymienić oryginalny bo mi porysowali i miałem na kołki montażowe, zdjąć od góry sie dało ale założyć już nie.

A jak tobie ukradli to tylko założysz wiec będziesz wiedział jak go kupisz.

Opublikowano
Ja musiałem wymienić oryginalny bo mi porysowali i miałem na kołki montażowe, zdjąć od góry sie dało ale założyć już nie.

A jak tobie ukradli to tylko założysz wiec będziesz wiedział jak go kupisz.

Ja wczoraj kupiłem sobie nowy znaczek na maskę na giełdzie w bardzo ładnym stanie, Wyciągnąłem znaczek jak pisałem wyżej i wsadziłem nowy to tyle :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie,

Potwierdzam, w moim e-46 wystarczyły 2 śrubokręty, szmatki, by nie porysowac lakieru. Pozostałość po starym znaczku wyszła bez problemów większych do góry i już jest ładny, nowy znaczek.

pozdrawiam