Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam wszystkich.Mam problem z gazem.Wracalem dzisiaj z nad wody i przycisnalem troche na 2 biegu do wyzszych obrotow nie wiem dokladnie ile bo bylem jeszcze czyms zajety ale to nie wazne.No i po wkreceniu na te obroty wrzucilem 3 bieg i jechalem se bo akurat bylem poza miastem wiec nie musialem sie zartrzymywac.Ale gdy dojechalem do miasta to zauwazylem ze obroty spadaja do 200 oborotow i juz prawie gasl.Przelaczylem na benzynke i ladnie wszystko chodzi.Wiesz autko do gazownika czy mozna temu jakos zaradzic samemu?Co do gazu to nie znam sie na nich i nie wiem ktorej mam generacji.Mam te pokretlo niebieskie pod maska.Jutro wrzuce fotki jak by co. Edytowane przez macio88
Opublikowano

Witam

popraw te 200tyś bo ktoś pomyśli że masz minimum odrzutowiec pod maską ;)

swoją drogą może przewód podciśnienia gdzieś się obluzował ale na benzynie było by też odczuwalne... hmmm za chwilkę na pewno ktoś napisze Ci poradę :)

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif