Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cz to wina przepływomierza ze pokazuje mi kosmiczne spalanie na OBC po 50 L/100km,dodam że wcześniej było ok,zaczeło pokazywać takie duże spalanie po strzale gazu w przepływomierz??
Opublikowano
tak to przeplywka. na forum bylo o tym duuuzo postow. na domowe warunki wyjmij przeplywke i sprawdz klapke czy nie jest pokrzywiona i czy luzno chodzi. jesli jest z klapka wszystko ok to popatrz na taki "cycek" jesli jest on "przypalony" lub p5zerwany to kup sobie uzywany przelywomierz i usun LPG. Ja mialem to samo i zrezygnowalem z gazu i nigdy wiecej do BMW nie wsadze LPG bo silnik umiera. Raz skaleczysz silnik gazem i juz nie bedzie smigal tak jak ten nigdy nie jezdzacy na gazie. to takie moje zdanie na ten temat :mrgreen:
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Tak to bedzie przeplywka. Ja niestety kupilem samochod na gaz i teraz mam problemy. Probuje odratowac go. Mialem przeplywke po wystrzale i to samo teraz sam szukam bo trudno dostac dobra ktora na gazie nie jezdzila.

BMW - to jedyna rzecz dla której warto żyć!!!

Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW bez LPG