Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje informacji na temat jaki najlepszy gaz zamontowac do BMW e39 99r.

Wszyscy ktorzy maja juz gaz u siebie prosze o jakies info jak z samochodem postepowac i w ogole co powinienem wiedziec

Pozdrawiam

Opublikowano

He he. Najlepiej sekwencję.

Co powinieneś wiedzieć. Instalacja sama przełączy się na gaz kiedy złapie temperatury. No i nie jeździj na gazie przy czerwonym polu :D

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Ja mam sekwencję LadniRenzo i jest ok - nie wierz w spalanie i osiągi takie jak na benzynie ale jest dobrze :cool2: Spalanie 12,5-13,5 gazu czyli ok przy całkiem żwawej jeździe, poza tym zero problemów.
Tomek
Opublikowano
Ja prawdopodobnie bede mial sekwencje firmy PRINCE czy cos takiego 5 generacji powiedzcie czy to bedzize dobre bo osobiscie sie na tym nie znam pozdrawiam
Opublikowano
Spalanie inentyczne jak na benzynce

A lyzka na to...

Fizyka sie klania prosze szanownego kolegi.

W kazdej instlacji zuzycuie LPG bedzie min. 20% wieksze.

Ja mialem w poprzednim aucie wtrysk ciekly Vialle, ktory mial nawet powrot do ziornika nadmiaru gazu i... tez palilo 20% wiecej niz benzyny, a jak trafisz kiepski gaz to i wiecej :(.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Ja prawdopodobnie bede mial sekwencje firmy PRINCE czy cos takiego 5 generacji powiedzcie czy to bedzize dobre bo osobiscie sie na tym nie znam pozdrawiam

5 generacja to powinie byc juz wtrysk ciekly, ale nie sadze, zeby komus to sie oplacalo.

Dobre instalacje wtrysku sekwencyjnego obsluza kazde auto. Polskie STAGI sa aktualnie mocno polecane i maja bardzo dobre opinie.

Tomek

Marzenia się spełniają...