Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktoś może mi udzielić instrukcji wymiany sprężyn w zawieszeniu e36 coupe 320i i czy wogole jest sens zabierać się za to samemu?
Opublikowano

Ja byłem u mechaniora bo nie miałem czasu. Ale naprawde nie jest to jakas filozofia wielka. Odkręcasz amor od dołu, naginasz wachasz mocno do dołu i wyciągasz spreżyne. Powodzenia

PS. gdzies na forum jest instrukcja dokladnie opisana wiec :search: :search:

Opublikowano
faktycznie z tylu nie ma problemu z przodem troche inna bajka trzy srubki 13-nastki a od dolu tez trzy 18-nastki do tego bedziesz potrzebowac sciagacz do sprezyn wlasnie wczoraj robilem maly zabieg obciecia sprezyn bo juz denerwowalo mnie jak moja Bunia stoi wysoko przodem ;) pozdrawiam ! a do tego wszystkiego nie miej wlaczonej stacyjki przypadkiem jak bedziesz sciagac amorki bo przy tym zabiegu odlaczasz czujniki od abs-u.... pozdro !
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano
faktycznie z tylu nie ma problemu z przodem troche inna bajka trzy srubki 13-nastki a od dolu tez trzy 18-nastki do tego bedziesz potrzebowac sciagacz do sprezyn wlasnie wczoraj robilem maly zabieg obciecia sprezyn bo juz denerwowalo mnie jak moja Bunia stoi wysoko przodem ;) pozdrawiam ! a do tego wszystkiego nie miej wlaczonej stacyjki przypadkiem jak bedziesz sciagac amorki bo przy tym zabiegu odlaczasz czujniki od abs-u.... pozdro !
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)