Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam do kupienia 328 98 rok prod,180tys.km,pelne wyposazenie,skora,xenon,navi itd,steptronic,cena 32 tys,powiedzcie czy warto dac tyle za ten model i czy ma jakies wady,moze ktos z kolegow taka ma i mi cos podpowie, czy warto ja kupic czy moze jakis inny model w tej cenie albo z innym silnikiem!!prosze pilnie o pomoc i z gory dziekuje

ps.ile to moze palic benzyny??

i czym charakteryzuje sie steptronic

Opublikowano

Jeżeli jest w stanie dobrym to pewnie że warto. Podstawa to jechać na serwis ( nie musi to być ASO ) albo mieć przy sobie miernik powłoki i KTS'a (ja tak robie). Jeżeli nie była walona to już jest przyzwoicie.

Co do alternatywy to widze tylko E39 ale za ładną sztukę z lat 97-98 już trzeba dać kilka tysięcy więcej.

Wsiądź do samochodu i zobacz czy Ci pasuje. BMW jeżeli chodzi o przestrzeń wewnątrz jest na poziomie samochodów o klasę niższych u konkurencji ale prowadzi się fajnie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Tez sie rozglądam za e46 tylko myslałem o mniejszym silniku. Ten to z 15 pewnie spali bez problemu. Za zadbaną warto duzo dac pod warunkiem ze nie miała jakies niejasnej przeszłosci.
Opublikowano
ja miałem E46 328i. Trasa (ok100-120) zmieściła się w 7,5 L po mieście bywało róznie jesli się wciskało ok 15L spokojna jazda to jakieś 11-12 L. Auto sprawowało się super (lecz nie nadawało się do zagazowania) Jaki kolor tej E46 zielony? Jakie navi radionavi czy większe?