Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Jakie jest prawidlowe podlaczenie i jak naladowac kondensator ???U mnie tak jakby sie laduje ale nie zapala sie wskaznik LED,pomozcie!!!Z góry dzieki za pomoc!
Opublikowano
....oraz diagnostyka silnika,chip-tuning,korekcja licznikow,kasowanie crash-data,airbag,oilservice,inspection...

i ty sie pytasz o podlaczenie kondensatora?? dzieki :modlitwa: Bogu mieszkam na drugim koncu polski i mam nadzieje ze nigdy do ciebie nietrafie z samochodem :worried:

Opublikowano

:shock: trafna uwaga - moze sie troche przereklamowal - moze tylko sprowadza :wink:

a tak na powaznie - w czym dokladnie jest problem - podlaczasz plus do plusa , minus do minysa przez zarowke ( np zwykla 50W ) , czekasz jak zarowka zgasnie , wypinasz zarowke , podlaczasz - na stale i powinno dzialac ...

Opublikowano
Problem mam w tym ze nie moge pobudzic kondensatora,w instrukcji jest napisane ze dziala dopiero w napieciu 16 Volt a max daje mi sie uzyskac 14.4 V z instalacji samochodowej,jak ze zwyklego akumulatora ktory mam 12V uzyskac 16V?