Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,potrzebuje pomocy,mam uszkodzony termometr,wyświetla -40,czy dlatego nie można przełączyć go np. na godzinę?Gdzie jest termometr i czy można go naprawić?[/b]
Opublikowano
jezeli termometr wyswietla -40 to znaczy ze kwalifikuje sie do wymiany. Celowo pisze wymiany a nie naprawy bo termometr to groszowa sprawa (poszukaj np. na Allegro). Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: mianowicie kiedy ja u siebie mialem zepsuty termometr, nie bylo problemu z przelaczaniem funkcji BC (godzina, zasieg na zbiorniku etc.)
Opublikowano
w e46 jest po lewej stronie zaraz kolo tunelu nawiewu tarcz ale nie w nim jest jak w e36.W e46 czujnik ten to nie taka tania sparwa poniewaz kosztuje orginal 140zl. Mozliwosci naprawy nie ma.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam do was koledzy dziwne pytanie.

Próbowałem odkręcić koło przednie, śruby odkręciłem ale koła zdjąć nie mogłem. Mam orginalne aluski 19". Czy BMW ma jakieś zabezpieczenie przy orginalnych alusach czy to poprostu zapiekła mi sie felga na pieście?

Opublikowano

jeśli odkręciłeś wszystkie śruby to nie ma żadnych zabezpieczeń,

kopnij mocno w końcówkę koła z boku potem z drugiego i samo spadnie

tylko 1.8 ale daje rade;)