Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Radzę sobie nieźle z google, MS, Yahoo i innymi wyszukiwarkami, ale na naszym ukochanym forum coś mi nie idzie. Drodzy! Kupiłem E38 3,0D, wszystko cudnie, chyba będę w niej spać, rocznik 2000 luty, ale mam problem z telefonem. Zamiast normalnej słuchawki w podłokietniku jest dziura wyłożona plastkiem pod aparat i dynda się kabel. Sądząc z PIN'a jest do jakiejś nokii. Pytania:

1. Czy po zmianie tego kabla na pasujący do mojego telefonu (SEricc 990i) będę miał zestaw głosnomówiący?

2. Czy lepiej to wszystko wyrzucić i kupić gdzieś (GDZIE?) używaną słuchawkę i ją zamontować?

3. Czy olac to wszystko i żyć długo i szczęśliwie z bluetooth'em w uchu? (tylko ucho bardzo boli, cholera :-))

POMOCY TELEFONIŚCI!!!!

dewald :mad2: :modlitwa:

Opublikowano

jakby wszyscy tak pisali tytuły tematów jak ty to nie było by problemów z wyszukiwarką a jeśli ktos tytułuje : "moja bunia" to pózniej spróbuj to znalez i nie ważne że temat jest wartościowy ........

kolega z serwisu mówił że ten zestaw jest tak skonfigurowany że nie można nic zmienić

Opublikowano
dokładnie moduł od telefonu jest dedykowany pod konkretne modele telefonów. Wiec jesli Tam była Nokia, siemens lub oryginał BMW to nie włozysz nic innego nawet po wymianie kabla gdyż ten kabel wchodzi w moduł odpowiedzialny za sterowanie słuchawką