Skocz do zawartości

klimatyzacjia e-46 pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam ogromny problem kupilem autko bmw e46 compact 2001 bylo lekko uderzone i zaczely sie problemy nie bede nudzil przez ile przeszedlem a bylo ich duzzzzoooo ale ostatni to klimatyzacjia okazuje sie ze gdzies jest przeciek zdiagnozowano ze nieszczelnosc jest gdzies w parowniku albo w czesci klimatyzacji ktora sie znajduje w przedziale kabiny,bo od strony silnika wszytko jest szczelne i nikt sie tego nie chce podjac elektryka dziala ale po 3 dniach nabita klimatyzacja juz jest do polowy nabita, tyle wlozylem w to auto ze nie pytajcie, wiec prosze o pomoc jezeli ktos zna zaklad w ktorym moglbym to naprawic bymbyl wdzieczny

Opublikowano
dzieki zadzwonie ale u tych co bylem to tez niezli fachowcy byli problem w tym, ze tu trzeba rozebrac cala deske rozdzilcza z tego co sie dowiedzilem zeby dostac sie do setna problemu. Rozberac nie ma praoblemu ale zlozyc to z powrotem to jest problem, wiec chodzi mi o miejsce gdzie juz takie cos robili albo specjalizuja sie w Bmw w warsztacie na sw teresy w lodzi powiedzieli ze nie maja czasu. a mnie zalezy na czasie bo samochod wyjezdza za granice
Opublikowano

jedz na slaska i nie mow ze przeciek jest gdzies w kabinie. niech sprawdza cala instalacje drugi raz, bo czy na 100% jestes pewny ze to w kabinie jest ten przeciek, czy napewno poprzedni mechanik wiedzial co mowi ??

w samochodzie mam wizytowke kolesia co robi mechanike w bmw - pozniej napisze.

Opublikowano
Pojedź zdejmij gdzieś oddzielnie deskę do kogoś kto się na tym zna i dopiero wtedy wyskocz do warsztatu z klimatyzacją skoro jesteś na 100% pewny że to w okolicach deski. Wbrew pozorom nie jest to strasznie skomplikowane.
Opublikowano
podjedz na śląska i niech jeszcze raz sprawdza czy naprawde jest wyciek gdzies w srodku. jak tak to jedz na rzgowska 44 (42-633-77-45) i niech oni zdemontuja deske. chlopaki sa naprawde niezli -robia elektryke tylko w bmw, sami tez jezdza tylko bmw :). ja u nich z podpiecie 3 razy do kompa i wymiane czujnika polozenia walu zaplacilem 30 zl !!!!.