Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po wielu bojach z moim zbiornikiem doszedłem do wniosku ze na 100 uszkodzona jest pompka Bardzo was prosze by mógł mi ktos doradzić jaka kupić rok produkcji mojej bemki 02.1997 prosze o radę i pomoc .

Hhehehe Powiem wam jaki miałem epizod z tym zbiornikiem przy ok 20 litrach samochód sie zapowietrzał i gasł wiec pewnego dnia wyciagam pompke podłanczam do prostownika i chodzi wiec już nie wiedziałem co ale tak mnie tchneło ze zakręce wszystko i wówczas zobacze czy chodzi chodzi wiec jeżdze i w centrum tarnowa gaśnie jasny kicius ale miałem ze soba 5 litrów on i sie ratuję zapaliła zajechałem do domciu klucze i dawaj wyciągam chodzi co jest zakładam założyłem i myśle sobie podłącze do prostownika i zobacze i coi nie chodzi ty franco dawaj spowrotem i wówczas wywnioskowałem ze ma przerwy w obwodzie czyli zawiesza sie raz chodzi raz nie jak ja wyciagałem klupnołem i chodziła jak założyłem nie. Wkońcu wiem i teraz proszę Was o rade

Opublikowano

Witam,

Dziwnie pytanie,

Najlepiej oryginalna, nie slyszalem o jakis zamiennikach, nowa kosztuje ok 160 euro

pozdrawiam

Opublikowano

na allegro jest pelno zamiennikow ale sa 3mm dluzsze i trzeba troszke pokombinowac z podwieszeniem sitka :)

da sie zrobic