Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pytanie moze banalne ale..... w mojej e38 pod klapka zakrywajacą radio jest owe fabryczne cudenko na kasete, czy po wymianie radia na np alpine CD ta klapka sie zamknie? wydaje mi sie ze te orginalne radio jest bardzo "plaskie" i czy zamontuje co bardziej wystajacego czy to sie zamknie, pozdrawiam i dziekuje za odp
www.auto-optima.pl
Opublikowano

Witam

Nie bardzo wiedzialem gdzie sie popiac z tym duperelnym pytanie ,wiec

pytam tu :P

Jak poglosze radyjko,to zaczyna belkotac :shock:

Co to moze byc?Generalnie zaczyna bardzo zle odbierac i przerywac.

Glosniki mam prawie nowe JVC a radio pionnier stare keh M 8000 RDS

.staruszek,ale mnie wystarczalo.

pozdrawiam

Opublikowano
Witam

Nie bardzo wiedzialem gdzie sie popiac z tym duperelnym pytanie ,wiec

pytam tu :P

Jak poglosze radyjko,to zaczyna belkotac :shock:

Co to moze byc?Generalnie zaczyna bardzo zle odbierac i przerywac.

Glosniki mam prawie nowe JVC a radio pionnier stare keh M 8000 RDS

.staruszek,ale mnie wystarczalo.

pozdrawiam

Nie wiem dokładnie jakei objawy ...bo to trzeba slyszec...ale zalezy jak podlaczyles radio.. jesli radio jest podłaczone z koncówka mocy i podłaczyles je w instalacjer gdzie masz wzmacniacz seryjny to tak sie może dziac...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
krzywy191, musisz sobie przypasować nowe radio, jeśli niebędzie wystawało zadużo to się zamknie klapka, w innym przypadku musisz szukać cieńszego radia. Ale jeśli się uparłeś na ten konkretny model a wystaje i klapka się nie zamyka to czeka cię robutka majsterkowa, tak aby to wszystko tak dopasować aby się jednak zamykała. :)