Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym poprosił sprzedającego o powód nowego obszycia kierownicy i o zdjęcia siedzeń bo może się okazać że wcale on takiego przebiegu nie ma tylko sporo wyższy. Ja mam co prawda troche niższy, kierownica może nie wygląda jak z fabryki, ale na pewno nie wymaga obszywania. Tak samo jak i mieszkanie pod wrocławiem nie ma nic wspólnego z jeżdżeniem po trasach. Cena chyba w normie... Przed zakupem sprawdziłbym zawieszenie, grubość lakieru, przeszłość związaną z wypadkami i wyliczył ile na dzień dobry musisz włożyć żeby jeździł sprawnym zadbanym samochodem, bo to że sprzedający twierdzi że nie wymaga wkladu to zwykle można sobie...

Pozdrawiam.

Opublikowano

A jaki przebieg może mieć 11 letnie 740? Na 100% ponad 500 tyś. więc kierownica mogła już sie lekko poprzecierać. Nie zmienia to faktu, że jeżeli samochód był dobrze serwisowany to przebieg nie jest problemem.

Ważniejsze jest słowo "bezwypadkowy" i to trzeba dobrze sprawdzić.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Najlepiej pojechać do serwisu i zrobić przegląd,koszta nie wielkie a będzie wiadomo co jest z autem.Bo ten przebieg przy tym roczniku i takim aucie mało realny :nienie: