Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam BMW e39 ,99r i szukam plyty cd do nawigacji. Plyta musi byc orginalna czy piraty tez chodza? Jesli tak to na jakiej stronie to znajde?
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Jak tak niektore posty czytam to wlasciwie staje sie jasne dlaczego BMW sie nie spieszy/nie widzi potrzeby umiescic na swojej DVD do nawigacji, mapy na Polske. Przeciez tego by tak czy tak nikt za oficjalna cene nie kupil. Przeciez mozna "sciagnac" i "wypalic" :duh:

Piotr

Opublikowano
Jak tak niektore posty czytam to wlasciwie staje sie jasne dlaczego BMW sie nie spieszy/nie widzi potrzeby umiescic na swojej DVD do nawigacji, mapy na Polske. Przeciez tego by tak czy tak nikt za oficjalna cene nie kupil. Przeciez mozna "sciagnac" i "wypalic" :duh:

Piotr

Zauważ , że nie każdego stać na E60 ... (wtedy zakup takiej płytki chyba nie jest problemem). Ale to jest temat rzeka ... o piractwie można rozmawiać w nieskończoność. Ja osobiście nie popieram takich praktyk.

Opublikowano

[quote name="3peat

Zauważ ' date=' że nie każdego stać na E60 ... (wtedy zakup takiej płytki chyba nie jest problemem).

[/quote]

I to ma byc wg Ciebie argument? Wybacz :roll: Nie akceptuje :nienie:

Piotr

Opublikowano

I to ma byc wg Ciebie argument? Wybacz :roll: Nie akceptuje :nienie:

Piotr

Tak jak pisałem nie popieram piractwa ... mam nadzieję, że Cię nie uraziłem. Jednak chyba nie muszę pisać, że o takich decyzjach (wypalanie płytek) decyduje głównie zasobność portfela ?! Chyba , że masz na to inne wytłumaczenie

Opublikowano
Tak jak pisałem nie popieram piractwa ... mam nadzieję, że Cię nie uraziłem. Jednak chyba nie muszę pisać, że o takich decyzjach (wypalanie płytek) decyduje głównie zasobność portfela ?! Chyba , że masz na to inne wytłumaczenie

Cos Ty! Nie uraziles mnie tylko Twoja argumentacja jakos mnie nie przekonuje :roll:

Co do teorii o tym dlaczego piractwo kwitnie w niektorych krajach bardziej a w innych mniej, wypowiadac sie nie chce. Sliski temat. Jednak patrzac na to co jest z internetu "sciagane" i "wypalane" (nie tylko drogie programy nawigacyjne ale i np. zwykla, nie az tak droga muzyka) stwierdzenie, ze to TYLKO kwestia portfela jest chyba splyceniem tematu :wink:

Piotr