Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkam koło Bytowa. Czy możecie się podzielić gdzie dobrze zakłądają gaz tzn. Chojnice, Bytów, Kościerzyna lub 3-CITY.

E36 316 rok-95'

Jaki to mniej więcej koszt? Wiem, że zależy to od tego jaką wersję założę. Nie chcę wydać majątku, jednak byleczego też nie chcę zakładać.

Opublikowano
[...] . Ja takze mam sekwencje ale niestety nie BRC i zaluje !

Możesz coś więcej podać dlaczego żałujesz. Zastanaiwam się czy sekwencja czy II generacja bo szczerze to czytam i nie wiem co wybrać.

Opublikowano
zaluje bo za jakias ESGI dalem 2500zl ,jest to instalacja gorszej jakosci od BRC , wieksze problemy z ustawieniami itp (kilka miesiecy meczylem sie zeby wszystko doszlo do ladu) a teraz BRC jest juz za 3000 zl. Wybral bym BRC poniewarz jest z nia mniej problemow i prawie kazdy zaklad ja montuje . A co do sekwencja a II generacja to polecam sekwencje , mniej spali, moc porownywalna , nie martwisz sie o przelaczanie na gaz bo wszystko robi sie automatycznie , nie wystepuje szarpniecie samochodem jak w przypadku starszych instalacji przy przelaczeniu . A koszt ,sam sobie przelicz co wolisz .
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam goscia w Tucholi ma warsztat na ulicy chojnickiej ,jest bardzo dobry w te klocki.Profesjonalista :) Co do cen to nie wiem.
Opublikowano
Polecam goscia w Tucholi ma warsztat na ulicy chojnickiej ,jest bardzo dobry w te klocki.Profesjonalista :) Co do cen to nie wiem.

Już założyłem u gościa w Chojnicach na Tucholskiej :D (fajny przewrót)

BRC. Jak narazie jest OK. Chociaż by chodził idealnie muszę przejechać jakieś 30 km i jest pewnie związane z temperaturą silnika. Chodzi tylko dziwnie wolno i szarpiąco wkręca się na obroty przez pierwsze kilkanaście kilometrów. Jednak po przejechaniu kilkudziesięciu kilometrów jest o wiele lepsza jazda na gazie niż na paliwie (większa dynamika). Pewnie małą regulacja pomoże.