Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie, mam u siebie takie cósie, ale jak kupiłem już nie działało. Zmieniałem lampy, kupiłem z silniczkami (łudziłem się że mi silniczki padły) ale też nic. Znajomy mówił mi że trzeba system "nabić" w ASO. Jak rozumiem działa za pomocą hydrauliki, ale czy jest możliwość regeneracji tego, jaki jest stopień trudności zrobienia tego (jeżeli można) i w ogóle czy komuś to działa?

Pozdro

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

Czesc

Po diabla Ci to?

Ja swoje rurki odcialem i wyrzucilem na smietnik :P

Pytalem w sklepie bmw i powiedzieli mi,ze to kosztuje takie pieniadze,ze sie nie oplaci.Ponoc nie mozna tego napelnic ,tylko wszystko trzeba wymienic.Watpie,zeby komus to dzialalo!To jeszce jeden gadzet w bmw.

Oczywiscie mozesz probowac reanimacji.Jak to zrobisz ,to napisz,bo jestem ciekawy za ile?

pozdrawiam

Opublikowano
pamietam ze jakis taki topic byl na temat hydrauliki(pneumatyki????) swiatel e30 i jakies rady sie posypaly, ale raczej odnosnie recznej reg. niz naprawy tego. poszukaj moze Ci sie na cos przyda....?????
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano

No właśnie też słyszałem że koszta są "monstrualne"!! Ale myślałem że może ktoś coś, po rozsądnej cenie :wink:

U mnie światła za nisko są ustawione, a nie moge wyżej bo już mam wykręcone na maksa.

Musze zdemontować te silniczki i zamontować zwykłał regulacje, może to coś pomoże

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"