Skocz do zawartości

Czemu wyskakuje błąd w lightcheckcontrol w zegarach w E46???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ostatnio przepaliła mi się tylnia żarówka, wyskoczył bład normalnie o przepalonej żarówce w zegarach , wymieniłem i ciągle wyskakuje przepalenie tylniej żarówki mimo że wszystko jest OK z żarówkami, Co to może być ????????????

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Opublikowano
Otóż ostatnio przepaliła mi się tylnia żarówka, wyskoczył bład normalnie o przepalonej żarówce w zegarach , wymieniłem i ciągle wyskakuje przepalenie tylniej żarówki mimo że wszystko jest OK z żarówkami, Co to może być ????????????

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Moze jednak nie jest wszystko ok ? sprawdz dobrze WSZYSTKIE tyle zarowki, wlacznie z oswietleniem tablicy rej

Xdrive

Koder

Opublikowano

Na pewno nie jest ok. A mianowicie uszkodziłą Ci się (nadpaliła się) kostka w lampie tylnej. Kup sobie nową kostkę w ASO od razu z przewodami i końcówkami - wydatek niewielki a będziesz miał spokój. U mnie nadpalona była prawa kostka i ciągle świcił się błąd żarówki. Wymieniłem kostkę i po problemie :)

Pozdrawiam.