Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM. CZY W E34, 518I (SINIK M40) Z 94 JEST KATALIZATOR?? SZUKAŁEM SCHEMATÓW WYDECHU MOJEGO MODELU I NA KAŻDY WYGLĄDA JAKBY GO NIE MIAŁ, TYMCZASEM JAK OSTATNIO WJECHAŁEM NA KANAŁ STWIERDZIŁEM ŻE CHYBA JEDNAK MA KATA. UKŁAD WYDECHOWY U MNIE SKŁADA SIE Z TRZECH "PUSZEK" ( JAKBY KAT, PIERWSZY TŁUMIK I KOŃ COWY) A NA SCHEMATACH TYLKO Z DWÓCH. CZY KTOŚ COŚ MOŻE MI NA TEN TEMAT POWIEDZIEĆ WYJAŚNIĆ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Były wersje z katalizatorem i bez.Z tego co widzę w etk to wersje bez katalizatora nie miały sondy lambdy,więc możesz łatwo sprawdzić.
Opublikowano
moja ma lambde. problem w tym że nigdzie nie znalazłem schematu z katem. czeka mnie wymiana tłumika końcowego a na wszystkich schematach inny niż ten zamontowany
Opublikowano
FAKT. TYLKO TEŻ POKAZUJE WSZYSTKIE, NAWET Z VIN-U I CHOLERA WSZYSTKIE PODOBNE :mad2: JUTRO JESZCZE DOKŁADNIE OBEJRZE SWÓJ WYDECH. WIELKIE DZIĘKI :modlitwa: