Skocz do zawartości

wyświetlacz daty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E-36 325 tds 95

1. co robić ? daty nie wyświetla (ten niby komputerek). zepsuty wyświetlacz ? gdzie kupić?

jak wymienić ? czy warto ?

2. jak zaprogramować stacje w radiu ? jakieś TP , a-m (jaki wstyd ale rok się

z tym męcze)

pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość /nie wyzywać od matoła/ :lol:

http://img501.imageshack.us/img501/2985/p1010116ke1.th.jpg

Opublikowano
Co do komputerka to jeśli wyświetla Ci tylko godzine to sprawdziłbym drugą żarówkę, ja mam trochę prostrzy ten komputerek i od pewnego momentu poświetlaną miałem tylko godz, więc wyjołem komputerek i wymieniłem żaróweczkę (są dwie, przynajmniej u mnie), po wymianie wszystko wróciło do normy, jeśli nic nie wyświetla sprawdz żaróweczki, a jesli to nie one może masz problem z dopływem prądu, posprawdzaj kabelki, a przyczyna napewno się znajdzie.
Opublikowano
  • Autor
Dzięki... spróbuję wyjąć to urządzenie i sprawdzić żarówki pzdr
Opublikowano

Co do radia. Strzałkami prawo-lewo wyszukujesz żądanej stacji, a później przytrzymujesz numer klawisza (1,2,3,4,5,6) na kilka sekund, na którym chcesz mieć tą stację i już.

AM i FM to częstotliwości, przeważnie słuchamy na FM.

TP -Traffic Program - sygnał systemu RDS identyfikujący stacje nadające komunikaty drogowe i inne informacje dla kierowców.

RDS -Radio Data System - system przesyłania dodatkowych informacji cyfrowych (nazwa stacji itp.)

LD -Loudness -korekcja fizjologiczna dźwięku, podnosi poziom niskich i wysokich tonów przy małej sile dźwięku.

MS -nie wiem.

Bayerische Motoren Werke AG Munchen

http://img201.imageshack.us/img201/1251/333lr9.jpg