Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co jakis czas zapala mi sie poduszka powietrzna komputer pokazuje ze jest to napinacz pasa od strony pasazera jaka moze to byc przyczyna prawdopodobnie jest wilgoc ale nie chce mi sie wierzyc bo jest sucho
Opublikowano
to nie wilgoć tylko odwrotnie suchość a dokładnie taka malutka wtyczka pod fotelym nie styka można popsikać czymś do polepszenia styku ale z czasem się znowu zluzuje bo ruszasz fotelem a najlepszym rozwiązaniem polutować na stałe (mi tak zrobili w serwisie)
Opublikowano
:evil: u mnie pali się to non stop, slyszalem o jakis diodach tutaj na forum, a jak wyjme to wtyczne od maty to poducha nie wtsrzeli raptem, czy mozna po prostu tylko wyciagnac wtyczne i popsikac czyms??
Opublikowano
nie koniecznie wszystkim tak jak pisałem wtyczki napinaczy polutowali mi w serwisie a dioda wlutowałem samemu no i wykasowanie błedu i od kilku miesięcy wszystko gro , w sumie ze wszystkich dolegliwości nękających BMW poduchy są najłatwiejsze i najtańsze do opanowania
Opublikowano
na razie wszystko zawieszone bo pierw musza zapłacić ubezpieczenie i uregulować z moim mechanikiem ale dobrze że przypomniałeś to jutro sprawdza czy wkońcu ten wyntylator kręci . Pozdrowionko