Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zreszta ten ilmik troche nudny..na ulicy takich swirow mozna codziennie spotkac,dlatego krecenie tego typu filmikow to zaden wyczyn i mozna sobie darowac...a jak koles chcial sie wykazac to mogl jakiegos fajnego drifta zrobic na torze albo parkingu,bo z3m mozna fajnie driftowac,albo rownolegly z innym autkiem,a tak pokazal ze jest cymbalem..
Opublikowano

A moim zdanie wnosi.

Ja jak obejrzałem Ghost Rider IV Undercover to bardzo mi się z3 cupe spodobało.

Co do tego ze film nudny... i co do popisów cymbała, to daruj sobie.

Lepiej smolić i piłować dla Ciebie pod Tesco, ale ten koleś to już wyższy poziom, aby sie popisywać na parkingu. Pełna kontrola, drifty z prędkością blisko 200, kilkuset metrowe ślizgi na ślimakach zjazdach z obwodnic.

Mi się podoba

Opublikowano
A moim zdanie wnosi.

to jest dział "Mechanika, Elektryka, Elektronika, Eksploatacja & Części"

Lepiej smolić i piłować dla Ciebie pod Tesco

jestem przekonany, że nie zobaczysz żadnej zetki podczas takich "zabaw", w przeciwieństwie do e30...

Opublikowano
dokladnie...a napisalem ze lepiej na parkingu driftowac[nie koniecznie pod tesco] bo przynajmniej bezpieczniej niz pomykac slalomem 150kmh + pomiedzy zwyklymi kierowcami,do szczyt debilstwa i buractwa...a podziwianie takich "osiagniec" to dla mnie takie samo buractwo
Opublikowano
dokladnie...a napisalem ze lepiej na parkingu driftowac[nie koniecznie pod tesco] bo przynajmniej bezpieczniej niz pomykac slalomem 150kmh + pomiedzy zwyklymi kierowcami,do szczyt debilstwa i buractwa...a podziwianie takich "osiagniec" to dla mnie takie samo buractwo

Chcesz mnie obrazić? i posiadaczy e30?

E30 to akurat klasyk w przeciwieństwie to z3 dla fryzjerów.

Nie tyczy się posiadaczy Z3 Coupe bo takie mógł bym mieć.

Peace i bez umoralniania proszę, masz Z3 więc nie wyjeżdżaj ze stereotypem kierowcy E30 :naughty:

Opublikowano
z3 dla fryzjerów.

tego jeszcze nie słyszałem... :lol:

nie wyjeżdżaj ze stereotypem kierowcy E30

jak narazie sam tworzysz ten stereotyp... :doh:

Opublikowano
ok skonczmy ten temat,robi sie smiesznie....kolego z e30 tu piszemy o modelu z3 w sensie jego problematyki i uwag i opinii uzytkownikow,a ni o tym czym pomykaja fryzjerzy,i czy e30 to klasyk czy nie...
Opublikowano
ok skonczmy ten temat,robi sie smiesznie....kolego z e30 tu piszemy o modelu z3 w sensie jego problematyki

Masz racje dział sie nie zgadza ale każdy temat do ciekawej dyskusji się liczy.

jestem przekonany, że nie zobaczysz żadnej zetki podczas takich "zabaw"(Tesco Team), w przeciwieństwie do e30..

Bo ci co ją kupują Z3 to tylko ze względu na jej bulwarowe właściwości.

A e30 jest ofiarą swojej doskonałości: fajne R6, tylny napęd, niska cena!

Więc nie ma bólu jak by co, bo prosto i tanio się naprawi.

jak narazie sam tworzysz ten stereotyp...

Akurat jestem tego przeciwieństwem, nie pale gum, ślizgam się tylko w zimę, a i moje auta są tylko i wyłącznie w pełnym orginale.

Nadal: Peace and Converse

:hand:

Opublikowano

E30 ofiara swej doskonalosci..dobre...tylny naped..a ktore bmw ma przedni????niska cena...zdaje mi sie ze to raczej wina uplywu czasu i "zwykłosci modelu" a R6 to ja tez w Z3 mam,podobnie jak wlasciciele innych modeli bmw

a dyskusja raczej nie jest ciekawa tylko zabawna...zalezy od punktu widzenia,a ze masz w30 w orginale[cokolwiek to znaczy] to fajnie

Opublikowano
E30 ofiara swej doskonalosci..dobre...tylny naped..a ktore bmw ma przedni????

Ty chyba nie czytasz tego co piszę?

Ofiara dlatego że jest popularniejsze wśród młodych ludzi z większą żyłką sportową, w porównaniu z np. nissanem, fiatem uno itp.

niska cena...zdaje mi sie ze to raczej wina uplywu czasu i "zwykłosci modelu" a R6 to ja tez w Z3 mam,podobnie jak wlasciciele innych modeli bmw....a ze masz w30 w orginale[cokolwiek to znaczy] to fajnie[

Masz jakiś kompleks swojego BMW że cały czas albo negujesz e30 (nie w30), lub podkreślasz że Z3 to takie samo BMW jak te prawdziwe :wink:?

a dyskusja raczej nie jest ciekawa tylko zabawna...zalezy od punktu widzenia

Ty nie jesteś w tej dyskusji ani ciekawy ani zabawny tylko zadufany i nadęty.

Stary Z3 nie jest naj... BMW jakie jest na tym forum, pojmij to, i nie jesteś tutaj jakimś outsiderem bo masz Z3.

Opublikowano

chlopie a gdzie ja napisalem ze z3 jest naj???to ty masz chyba jakies kompleksy,skoro opisujesz atuty e30 [wiem ze nie "w" bo mi sie zle nacisnelo] w dziale z3, tym bardziej ze te atuty co napisales ma prawie kazde bmw.

pozatym nie neguje e30,neguje kretynow na drodze i buractwo drogowe[ktore dla ciebie jest autorytrtem sadzac po tym co napisales] i stad wynikla dyskusja...a ty stales sie ofiafa stereotypu ktory ciagnie sie za marka bmw,zwlaszcza starych i tanich modeli czy slusznie,nie mi oceniac,cya

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
mugino dobrze gada, polać mu... :cool2:

benzynki do baku:)

wtedy lepiej gada

Bo ci co ją kupują Z3 to tylko ze względu na jej bulwarowe właściwości.

nie tylko :)

także np dlatego że jezdzi się nią jak gokartem, no ale skoro nie jezdziles zetką to co możesz na ten temat wiedziec?

Edytowane przez DarPiet

oceń moją ///M http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0

///M jak miłość

Sprzedam BMW 120d "083d, 120d E82 2011r, 520d '07 lift, 123d '08, Z4///M '08, info na http://www.fast-cars.pl

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

"E30 to akurat klasyk w przeciwieństwie to z3 dla fryzjerów.

Nie tyczy się posiadaczy Z3 Coupe bo takie mógł bym mieć."

:lol: uehhe co za gość

Jeśli nigdy nie jeździłeś tego typu samochodem (już nie mówię o bmw ale ogolnie dwu osobowym cabrio) to nigdy nie zrozumiesz czemu ludzie na takie chorują.

Obecnie śmigam Hondą del Sol i pomimo wielu doskonałości za nic w świecie nie oddalbym tego co się czuje robiąc takim gokartem 200km/h bez dachu nad głową. No chyba że dla z3 M ;d czy to w cabrio czy coupe.

e30 to świetne auta ale chyba nie można tutaj do żadnego porównania z ztką dopuszczać.

btw. wiesz nie chce żebyś poczuł się obrażony ale na z3 trzeba trochę kapusty mieć, dlatego może mógłbyś mieć gdyby Cię było na nią stać ;)

Opublikowano

Widać, że co poniektórzy mają jakieś kompleksy na punkcie E30. Wiele mówi się o stereotypach, szczególnie o stereotypach związanych z marką BMW. Zazwyczaj stereotypowe myślenie zarzuca się osobom nie mającym styczności z BMW, osobom ograniczonym umysłowo, itd. Ale żeby ichni właściciele też w nich żyli? Mówię tu o paru właścicielach Z3, którzy mają mylne pojęcie zarówno o modelu E30, jak i ich użytkownikach. Wiecie co ludzie mówią o facetach jeżdżących Z3? Geje, ciotki, narcyzi, lalusie, pantofle, żeliki itd. A czy to jest prawda, to sami dobrze wiecie. Nie wolno żyć w obiegowych stereotypach.

Poza tym, Z3 to zwykłe E36, tylko w innej "obudowie" :!: Wierzcie mi lub nie, ale nie zamieniłbym mojej E30 na Z3.

Ten post pozwolę sobie skomentować:

no to ci leski gratuluje,nie ma co,skoro to dla ciebye wyzsza szkola i autorytet -e30 boys rulezzz

Po pierwsze pisząc takie rzeczy, wystawisz sobie "laurkę". Widać, że jesteś osobą niedbającą o ortografię, czy poprawne przekazanie myśli. W dodatku widać u Ciebie brak kultury i poszanowania dla innego człowieka. Dobrą manierą jest pisanie z dużych liter wyrazów typu: Ciebie, Ci, Tobie itp. Używając małych liter, w pewien sposób okazujesz brak szacunku dla adwersarza. Uważasz, że jesteś w czymś lepszy, bo masz Z3, a osoby mające E30 stawiasz niżej i nazywasz ich "e30 boys"? Nie wiem z czego Twoje zachowanie wynika. Może z braku ogłady, kultury, tudzież wykształcenia, o którym wyżej wspominałeś (choć w innym znaczeniu), czy z może braku... aż strach pomyśleć, a tym bardziej napisać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
nie wiem czemu mial sluzyc twoj post?piszesz nie na temat .masz e30 twoja sprawa, mnie to nie interesuje ,ale jak masz zamiar tu obrazac i podsycac konflikty to daruj sobie.
Opublikowano
Dwa proste pytania: Skąd u licha w tym dziale wziął się pierwszy post??????? I dlaczego w ogóle wzbudził takie emocje? Zamiast po prostu jego zignorować?????????????????