Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Panowie wszystko już porobiłem w swojej buni, i byłem szczęśliwy aż do dzisiaj. przed chwilą wracając do domu patrze na liczniki a tu zaswieciła mi sie kontrolka poduszek, Pytanie co moglo sie stać???????????? wiem, że kiedyś cos było na forum ale nie chce mi sie szukać - powiem bez bicia.

Czy ktos to już przerabiał?? wkurza mnie jak coś jest nie tak. czekam na jakies sugestie. Zaraz pójdę odepnę aku, może coś pomkoże???

Opublikowano
już prawie wszyscy to przerabialismy a akumulator możesz odpinać i z pięć razy i nic to nie pomoże ! jedz zdiagnozować na komputer i dej znać co wykazało (może wystarczy wykasować błąd)
Opublikowano
dodam jeszcze, że tydzień temu założyłem ustrojstwo włączające świece, autko odpala genialnie na zimnym i ciepłym. Może tu cos zpie...?????
Opublikowano
musisz na kompa to pokaże czy napinacz w foteku kierowcy czy może napinacz w fotelu pasażera lub mata lub połączenie w kierownicy itd itd naprawde samemu nie znajdziesz co zaszwankowało