Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam takie pytanko czy jest możliwe żeby zamontować instalacje klimatyzacji w moim 316 compact z 95r wiem ze nagrzewnica i całe sterowanie powinno wejść bez większych problemów ale czy dalszy osprzęt wejdzie chodzi mi czy silnik ma odpowiednie mocowania i czy chłodnica jest taka sama jak w wersji bez klimy?
Opublikowano
Ja mam bez klimy i nie narzekam...odchodzi mi koszt napełniania,mniejsze zużycie paliwa itp.Miałem w Omedze klimę i w ogóle jej nie używałem. Poza tym muszę przyznać że nadmuch w BMW jest super,takiego nawet w Omedze nie było.Ja bym nic nie zmieniał,bo jak kolega wyżej napisał może to Ci się nie opłacać :nienie:
Freude am fahren...
Opublikowano
Ja mam bez klimy i nie narzekam...odchodzi mi koszt napełniania,mniejsze zużycie paliwa itp.Miałem w Omedze klimę i w ogóle jej nie używałem. Poza tym muszę przyznać że nadmuch w BMW jest super,takiego nawet w Omedze nie było.Ja bym nic nie zmieniał,bo jak kolega wyżej napisał może to Ci się nie opłacać :nienie:

teraz to nikt nie narzeka, ale jak dowali lato jak w zeszłym roku to bez klimy koszmar jest...

klima to fajna sprawa z różnych to względów- choćby ładnie odparowuje szyby w parne deszczowe dni itd.

Jednak przek ładka jest bez sensu- samochody teraz sa naprawde tanie i lepiej sprzedac tego co masz i kupic z klimą.

No chyba że masz samochód "igłę" i żal ci się z nim rozstawać...[/img]