Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam all mam problem z tylnymi głośnikami nie grają przód ok a tył nie gra bardzo proszę o pomoc co zrobić ,jeszcze jedno jak zmienić by było na wyświetlaczu klimy 16C a nie 16F pozdrawiam Marta
Opublikowano
Witam all mam problem z tylnymi głośnikami nie grają przód ok a tył nie gra bardzo proszę o pomoc co zrobić ,jeszcze jedno jak zmienić by było na wyświetlaczu klimy 16C a nie 16F pozdrawiam Marta

Co do głośników to jeśli są podłączone to jeszcze pozostaje ustawienie fadera (przód/tył).

Zmiana C na F to zmiana języka a to było na forum, ale dziwne że wyświetla tą samą wartość 16C i 16F :shock:

Pozdrawiam Michał525i.

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
Witam dałam tylko taki przykład 16C 16F w F jest dużo większa temperatura faderem ustawienie nic nie daje przód ok ale jak zjade na tył głośników to cisza BMW to E39 szukałam na forum opisu co do zmiany temperatury by pokazywało w C ale nic nie znalazłam więc napisałam prośbę o pomoc jak to zmienić pozdrawiam Marta
Opublikowano

Zmiana języka - u mnie zadziałało (pełne OBC):

Możemy to zrobić na dwa sposoby - wciskając prawy przycisk na konsoli zegarów i przekręcając kluczyk do poz. 1 lub najpierw przekręcając kluczyk do poz. 1 i wtedy wciskamy prawy przycisk na konsoli - kolejność nie ma znaczenia. Trzymamy go do czasu pojawienia się na wyświetlaczu nazwy języka ok. 10s.

Puszczamy przycisk i wciskamy go ponownie na ok. 10s do wyświetlenia się następnego

Jak już wybierzemy właściwy to puszczamy przycisk i przekręcamy kluczyk do poz. 0

Pozdrawiam Michał525i.

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg