Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem pewnego dnia maoja bmw e 39 530d touring przechylilo sie na prawa strone tzn z tylu wygladalo to tak jakby opadl na ziemie z jednej strony z tylu po wlaczeniu silnika opadl z obydwu stron i teraz siedzi caly tyl bardzo nisko po wlaczeniu stacyjki slychac jak pompa nivo pracuje ale slychac bylo syczeniez tej prawej strony wjechalem z duzymi problemami na podnosnik podnioslem iwyglada to tak jakby ta opbudowa amortyzatora ta z czarnej gumy jest z tej prawej strony zflaczala a z drugiej wyglada normalnie i moja pytanie i prosba co dokladnie siezepsulo czy jest to poducha i co pod tym okresleniem rozumiecie czy jest to jakas grucha bo tez gdzies tak slyszalem dla pomocy dodaje link z tym : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DP71&mospid=47559&btnr=33_0530&hg=33&fg=50

ta sflaczala czesc u mnie to czesc numer 1 prosze pomoc :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Opublikowano
no tylko dziwi mnie ze padly obydwie strony ale widac ze tylko potej jednej jest sflaczaly ten miech mozliwejest ze nie ma porostu przezto cisnienia w ukladzie i dlatego obie siedzal czy sa to dwa osobne uklady na lewa i prawa strone ????
Opublikowano
a moze mi ktos powiedziec jak wymienia sie te poduche bo slyszalem ze nie jest przy tym duzo roboty wiec moze mi ktos napisac co i jak pozdrawiam i z gory dzieki