Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkicz mam pewne pytanie czy przez korek zbiorniczka wyrównawczego moze układ sie zapowietrzyc? ostatnio otworzyłem maske a tam silnik w białych kropkach a dzien wczesniej jechałem do innego miasta ok100km i od tamtej pory mam problem z ogrzewaniem w sierodku i z obrotami silnika próbowałem go odpowietrzyc i nic.podczas odpowietrzania z poczatku leciał płyn z babelkami a pózniej juz nic (oczywiscie odpowietrznik cały czas odkrecony)zadnego płynu.zbiorniczek wyr do połowy w płynie nie wiem co robic czekam na odp.
Opublikowano
musiał być troche zapowietrzony i na trasie nie zauważyłeś że wypluł płyn przez zaworek w korku . teraz musisz go zalać i odpowietrzyć
Opublikowano
witam odpowietrzyłem (chyba)autko bo sie juz nie grzeje i wskaznik temp jest w pionie ale mama pytanie czy z odpowietrznika powinna leciec woda bo u mnie nic nie leci
Opublikowano
hej powinan leciec woda ale jak nie leci nic to znaczy ze mozesz miec za malo wody w ukladzie , najawaznijesze ze ci nie leci para czyli jest si ( obserwuj temp przy odpowietrzaniu zeby sie auto nie zagrzalo) elo