Skocz do zawartości

Pierwszy taki pomysl na swiecie [

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Zgodnie z zamieszczonym tytulem wpadlem ostatnio na dosc nietypowy pomysl, ktory jest absolutnie mozliwy do realizacji. Moim celem jest stworzenie strony zawierajcej artykuly z gazet (z calego swiat) traktujace o wszystkich modelach BMW. Niespotkalem sie jeszcze z niczym takim a uwazam ze jest to zupelnie realne i pozwoli w przyszlosci przedewszystkim zaspokoic ciekawosc wielu fanow BMW, zwlaszcza tych poczatkujacych. W zwiazku z tym prosze o wasza pomoc w zebraniu materialow o ktorych wspomnialem, jesli posiadacie jakies skany z gazet traktujace o jakimkolwiek modelu BMW bylbym wdzieczny za przeslanie ich na moj mail. Dzieki waszej pomocy realizacja tego planu stanie sie realniejsza. Z gory dziekuje za kazda pomocna dlon.

MAIL [email protected]

Opublikowano
  • Autor

Czesc

Widze ze mój pomysl nie zostal przyjety pozytywnie w zwiazku z tym chcialbym zaczecic was jeszcze raz pomocy w jego realizacji. Spojżcie na nasz internet, czy musi być taki ubogi weźmy przykład z krajów gdzie juz ludzie dawno o tym pomyśleli zróbmy coś na światowym poziomie.

Opublikowano
było by to fajne ale ogrom pracy jaką trzeba w to wsadzić jest bardzo duzo wiec nie masz popwarcia
Opublikowano
ogrom, ogromem, nie mam żadnych materiałów, sam dopiero zbieram, ale bardzo chętnie bym Ci pomógł w tworzeniu czegoś takiego. Nie takie rzeczy wydawały się niemożliwe a dało się załatwić, czy zrobić-jak coś, ja się polecam :wink:
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
Ale to musi mieć miejsce na serwerze i to chyba dosyć dużo, ale pomysł wart uwagi :)
Opublikowano
  • Autor

Witam

Dziekuje serdecznie za slowa poparcia. Jesli "chodzi' o miejsce na serwerze to nie ma z tym problemu juz sie tym zajme. w pierwszym etapie musze zebrac materialy i tu chcialbym zaznaczyc dlaczego pomysl ten jest jak najbardziej do zrealizowania, otoz zajmuje sie tym juz od czterech lat i wiele materialow udalo mi sie zdobyc (pewne z nich znajduja sie juz na moich stronach ale to tylko pewna czesc). Wielu z was napewno posiada jakies materialy prasowe dlatego prosze o wsparcie, wiadomo samemu jest ciezko ale z pomoca juz znacznie lepiej. Jak dla mnie nie ma tutaj rzeczy niemozliwych, napewno ten pomysl znajdzie realizacje o czym wszyscy sie pierwsi dowiecie. Jesli chcesz pomoc bede wdzieczny. Pokazemy ze polak potrafi.

Pozdrawiam