Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie mam pytanie odnośnie montażu radia w e34 520i ... próbowałem podłączyć kilka odtwarzaczy mp3 w aucie i rzecz, która mi sprawiła problem to "kostka" od radia :? Czy tylko firmowe radia bmw pasują do niej i można je podłączyć czy można samodzielnie bez uszczerbku na zdrowiu założyć standardową kostkę, dzięki której podłącze mp3? :mad2:

Pozdrawiam i proszę o niekrytykowanie postu :naughty: Nie każdy jest wszechwiedzący a ja dopiero zaczynam swoją przygodę z BMW :mrgreen:

Czarna bestia z czarną skórą...to jest to :)
Opublikowano

1- Niektórzy producenci samochodów robią swoje specyficzne kostki pod swoje radia

2- Praktycznie wszystkie dostępne radia mają taką samą kostke tzw ISO

Można albo wyciąć oryginalną kostkę, albo kupić choćby na allegro przejściówke z BMW na ISO, a wtedy podłączysz już każde radio.

Opublikowano
Dzięki panowie za radę :D Teraz tylko wypada kupić taką przejścióweczke i zamontować odtwarzacz. Nie trzeba nic kroić, denerwować się itd :dance: Aż jestem ciekaw jak sprawuje się fabryczne nagłośnienie w mojej buni :wink:
Czarna bestia z czarną skórą...to jest to :)