Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Posiadam śliczne BMW E36 tylko troszkę słabe, bo model 316i - 102 KM z 1995r, tj. sedan. I pytałem już parę osób i nikt nie jest pewien czy w moim maleństwie jest pasek rozrządu czy łańcuch. Bo jeżeli pasek to trzebaby było zobaczyć czy wymienić czy nie bo na bank nie był wymieniany. Z tego co słyszałem to powinno się wymieniać. Tym bardziej, żę Betke mam dopiero 7 miesięcy.

Mój adres: [email protected]

Pozdro Kamil

Opublikowano
Witam Jeżeli nikt nie zmieniał Ci silnika wcześniej to twoja fura ma silnik M43 czyli na łańcuchu A ten, jak piszą i mówią niektórzy, jest bezobsługowy. Do momentu aż się nie zerwie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opublikowano
Podjedź gdzieś do mecha nie Ci zobaczą, bo jakbyś miał M40 to masz pasek, jak mam 94r i mam M40, ale do którego były produkowane to nie wiem :oops:
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Podjedź gdzieś do mecha nie Ci zobaczą, bo jakbyś miał M40 to masz pasek, ja mam 94r i mam M40, ale do którego były produkowane to nie wiem :oops:
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"