Skocz do zawartości

Koszt robocizny i czesci Zawieszenie tyl w E36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko Zadzwonilem wlasnie do warsztatu z pytaniem ile wyniesie mnie wymiana tuleji wahacza tylnego w E36

Pan powiedzial, ze robocizna za jedna strone to 150zl + jedna tuleja 120zl i 2 tuleja 70zl Zastanawia mnie fakt, ze zakladalem juz kiedys podobny watek i osoby podawaly ceny nastepujace Robocizna za jedna strona do 100zl a tuleja na allegro np i tutaj sprawdzilem sam ceny Koszt jedngo 40zl a drugi 70zl Skad takie rozbieznosci w czesciach i robociznie ? Ktos moze polecic warsztat z Wrocka, ktory zrobi to dobrze i nie zedrze ze mnie ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bo cena części może być różna. Gdyby pochodziły z serwisu to cena nawet mogła by być zbliżona.
Opublikowano
Ja w lubelskim :lol: swego czasu wymieniając tuleje góra doł lewa prawa strona zapłaciłem 420zł części i robocizna. Cena może być różna w szczególości części najdroższa tuleja to ta wahliwa przy kole reszta nie jest taka droga.
http://wawrylek.110mb.com/img/podpis1.jpg