Skocz do zawartości

Xenon E39 PROBLEM ze świeceniem....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie tak się stało a auto jest z 2003 roku.

czy lampy są oryginalne głowy nie dam ale chyba tak.

Spece z fusa stwierdzili że auto nie było bite tylko mila malowane zderzaki. WŁOCHY !!! :D

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano

no fakt ,tylko podziekowac inzynierom hella i bmw

,fakt faktem uszkodzenie od zamykania maski też jest mozliwe........ :twisted:

padł mi prawy po lifcie.........

Ja chcieć,prosić o wiedzy...
Opublikowano
Panowie padają te po lifcie i przed liftem! Przed liftem są do kupienia zestawy naprawcze po 60 zł na stronę, niestety chyba stwierdzili ze bardziej opłaca im się, żeby klient kupił lampy niż zestaw naprawczy.

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano
Powodem tego,że pękają te mocowania jest chyba to,że plastik z czasem użytkowania "wygrzewa" się od temperatury jaką produkuje żarówka w wyniku czego kruszeje i potem wystarczy puknięcie masą aby narobiło się bałaganu.Tak czy siak producent odstawił następną sztukę :wink:
Opublikowano
witam mozesz dzwonićdo mnie ja niedawno wymienaiłem te mocowania ,ale co ciekawe w aso nie wiedzo o co chodzi,podaje swoj nr tel dzwon podam ci nr katalogowy to w aso powiesz im i powinni mieć,ja kupywałem mocowania w zaprzyjaznionym sklepie bmw u mnie na ślasku kosztowały 65 zł,504180189,pozdrawiam
grzegorz