Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak u was sprawuje sie seryjny sprzęt grający ?

Dla mnie nie jest najlepiej, dlatego zastanawiam sie nad zastąpieniem fabryki czymś lepszym, więc prosze o jakąś alternatywe (nie chce bawić się we wzmacniacze, dlatego w gre wchodzą tylko nowe głośniki ewentualnie radio, teraz mam JVC KD-LX3R kameleon)

proszę o propozycje :)

Opublikowano
ja mam kasetowca bmw business rds plus orginalana zmieniarke,6 albo 8 glosnikow nawet nie wiem,seryjne...i generalnie lipa:) a ze slucham tylko radia to narazie zostawilem tak jak jest..ale jakosc dzwieku pozostawia wiele do zyczenia
Opublikowano
przede wszystkim chodzi mi o niskie tony... bo wysokie mogą być... te "głośniczki" za siedzeniami nawet ładnie świszczą... :) te w drzwiach mam odłączone...
Opublikowano
Ja u siebie mam jednostke sterującą Alpine CTM 1503R do tego zmieniarka na 6CD tez Alpine i głośniki DLS
Opublikowano
Gra całkiem ładnie, wymieniłem tylne za fotelami 100mm, przednie dolne 130mmm, górne 30mm i zastanawiam się jaki wzmacniacz do tego dokupić
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
No i dołożyłem subwoofer aktywny z wbudowanym wzmacniaczem blaupunkta, wpakowałem to pod fotel pasażera :cool2:
Opublikowano
wpakowałem to pod fotel pasażera :cool2:

jakim cudem ?? :shock: :D

Zaletą tych urządzeń jest to, że mają małe wymiary. Więc tak: odkręciłem fotel, ściągnąłem wykładzine, pociągnąłem kable, wyciąłem gąbkę spod wykładziny pod fotelem i tam to przymocowałem :8) i przykryłem wykładziną

Opublikowano
///ichal widze, że sprzedajesz swoją zetke...No chyba ze na otomoto jest identyczna jak Twoja... :norty:
http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
jak doprowadziłeś zasilanie ?? i czy miałeś wyjście na sub w radiu czy podpiąłeś pod kable głośnikowe ??

Pociągnąłem razem z kablem od aku a w pod sub mam wyjscie w radyjku

///ichal widze, że sprzedajesz swoją zetke...No chyba ze na otomoto jest identyczna jak Twoja... Laughing

Tak to moja :cry2: , a tu macie odpowiedz jak byscie pytali dlaczego :oops:

http://img352.imageshack.us/img352/8798/95991764cd7.th.jpg

Kobieta mnie męczy,żeby kupić jakieś rodzinne wozidełko :duh:

Ale cene dałem zaporową :lol: może się nie sprzeda :mrgreen:

Opublikowano

gdybym teraz kupował samochód to za te pieniądze brałbym bez zastanowienia... lepiej podnieś cene bo stracisz swoją drugą miłość...!

a z kobietami niestety tak jest... :(

no i mimo wszystko gratuluje i życze wszystkiego najlepszego!! :clap: :clap: :clap: :D :D :D

ale przecież masz jeszcze e39 ? to nie musisz sprzedawać zetki :wink: :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Gra całkiem ładnie, wymieniłem tylne za fotelami 100mm, przednie dolne 130mmm, górne 30mm i zastanawiam się jaki wzmacniacz do tego dokupić
Witam!! Jak się dostać do tych głośników za fotelami??
Opublikowano

wyjmujesz zaślepke która jest wyżej, między pałąkiem... wkładasz tam ręke (dosyć trudno) i wyczuwasz pierścień, który odkręcasz.

jak go odkręcisz głośniczek wyjdzie in front.

:)

co chcesz wstawić zamiast oryginału?

Opublikowano
bo do końca nie jestem pewien czy w tym poście chodzi o cabrio czy o cupe... :oops: do mojego roadstera wstawiłem wzmacniacz ALPINE MRP-F242, głośniki średnitonowe i wysoko HERTZ ESK 130, głośnik niskotonowy GŁOŚNIKI HERTZ ES 200 i radio BLAUPUNKT QUEENS :D
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

żeby nie tworzyc nowego tematu, podpinam sie tutaj...

panowie podajcie instrukcje krok po kroku przeprowadzenia kabli (w tym wypadku zasilających sub'a), od akumulatora z bagażnika do kabiny pasazerskiej... :)

Opublikowano
yhyhyhh po prostu przeglądałem wszystkie te instrukcje co tam pozamieszczali ;)
http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif