Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

czy ktoś z szanownych forumowiczów słyszał o filtrach Gambera,

ostatnio znalazłem filtr powietrza tej firmy na aukcji jest co najmniej o połowę tańszy niż taki sam filtr z Filtrona nie mówiąc już o innych markach,

jakie jest wasze zdanie?

cena = jakość?

jakich filtrów używacie?

Opublikowano

jakich filtrów używacie?

Ja od kilku lat uzywam, jezeli to mozliwe filtrona i jestem zadowolony.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Ja wsadziłem K&N i jestem zadowolony - samochód wreszcie zaczął oddychać - choć jakiejś znaczącej różnicy nie ma. Tak w ogóle to żeby oszczędzać na filtrze powietrza - przecież to się raz do roku zmienia - a ja już w ogóle nie muszę wymieniać. Pozostałe filtry mam Boscha, a kabinowy Corteco.
Opublikowano
Tak w ogóle to żeby oszczędzać na filtrze powietrza - przecież to się raz do roku zmienia

Ja filtr powietrza zminiam przy kazdej wymianie oleju tak jak filtr oleju, a filtry kabinowe co 6 miesiecy!

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

Filtr powietrza to nie prom kosmiczny, tylko pofałdowana bibuła.

Też kupiłem ostatnio Gambera, jeszcze nie założyłem, ale nie sądzę, żeby był gorszy od innych.

E61 530d '04 (2015-?), E34 525TDS touring '95 (2006-2016), E30 325i '89 (1996-2006)