Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem e36 a tak naprawde wole e34 nie wiem jak do tego dzoszlo :mad2: chcialbym swoja sprzedac i kupic e34 w 525i i najlepiej czarna w macie:) i wstawic do niej gaz sekwencje lub 2 generacji:) co o tym sadzicie?

z gory dzikowa:)

pzdr :cool2:

BMW- Bedziesz Mial Wrazenia
Opublikowano
tak tez mysle:) ale moze sekwence bym wstawil tylko gdzie w krakowie sa dobrzy gazownicy? bardzo bym chcial miec 5! :lol:
Opublikowano

A ja nie wiem czy ty wolisz czy po prostu e36 dalo ci w kosc-bo wczesniej piszesz ze masz z nia klopoty......................jesli wolales 5tke to nie wiem, na sile ci wcisneli 3ke, :liar:

wstrzymaj sie ..............bo to dziwne ze masz niedlugo samochodi ju zci eni pasuje-cos kupiles feler albo slaby z ciebie fan BMW - poradzisz sobie z jej kapryasmi i zobaczysz jak jest prowadzic BMke

Opublikowano

ja BMW kocham czy by sie psulo czy nie!!!! jade na wszystkich ktorzy najezdaja na Beemki doslownie na wszystkich!!!! i nie rozumie ludzi ktorzy to robia! A 3 to jest moje pierwsze BMW i dlatego z malym silnikiem jest bo balem sie spalania.....ale w tych autach sie nie patrzy na spalanie tylko na to jak sie nimi jezdzi swietnie to 115 km daje nawet rados z jazdy ale chce co mocniejszego i duzego i czarnego:) tak zebym bez problemu na hamulcu stanol czy baczka wykrecil i laga poszedl

rozumiecie mnie :lol:

Opublikowano
ja Cie rozumiem, wymień i będziesz czuł się bosko, jak będziesz dbał o silnik w gazie , nie będziesz miał najmniejszych problemów.
Opublikowano
bez obawy nie jestem z ttych wlascicieli ktorzy kupuja BMW zeby je zwiesniaczyc :D
Opublikowano
Mam ten sam problem - też zawsze chciałem E34 - a stanęło na E36 i to z tym samym silnikiem. Z tą mocą trochę kicha - ale palić gumy się da, trzeba tylko mocniej kręcić. A i gaz tańszy do 4 cylindrów.
Opublikowano
Varrol tak z reka na sercu to troche zal mi palic gume 318i brak tego czegos......... odejscia :) a gazu do takiego malego motoru nie wiiem czy jest sens wsadzac????? tyle co ona zje to mi styka :lol:
Opublikowano
Varrol tak z reka na sercu to troche zal mi palic gume 318i brak tego czegos......... odejscia :) a gazu do takiego malego motoru nie wiiem czy jest sens wsadzac????? tyle co ona zje to mi styka :lol:

Żarty sobie robię... ale ludzi wywiało to też nikt się nie nabrał... coś mi ten Prima-Aprilis w tym roku nie wyszedł...