Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. czy do 320 e36 bedzie pasował tłumnik końcowy od diesla np 325tds? a może ma ktoś na sprzedaż końcowy tłumnik od diesla albo od benzyniaka?
Opublikowano
ale bedzie pasował od diesla do benzyniaka bo słyszałem że bedzie chodził ciszej samochód a ja tego własnie bym chciał tzn żeby mi cichutko chodził
Opublikowano
ale bedzie pasował od diesla do benzyniaka bo słyszałem że bedzie chodził ciszej samochód a ja tego własnie bym chciał tzn żeby mi cichutko chodził

w przeslanym przezemnie linku po wybraniu modelu mozesz zobaczyc zdjecia pogladowe obydwu tłumików ale wg mnie to nie bedzie pasowal od 2.5 td do 2.0 benz. bez dodatkowego giecia rury. dlugoscią rury mysle ze tez nie bezie pasowalo sama puszka byc moze i by sie zmiescila bo w oryginalnym tlumiku od td/tds jest wlasnie bardzo podobna jak w 2.0 benz (zamiennik)

Opublikowano
Tłumiki z diesla i benzyny różnią się budową, raczej bym się w to nie pchał. Jeśli cię interesuje to mam tłumik końcowy(sama puszka) z 1.8 is, na zdjęciach z powyższego linku widać że puszka ta sama.
Opublikowano
A gdzie tam się podział tłumik od 323ti? Widze ze do 318ti jest to samo co do 316i a to brzmi troszke jak kosiarka. Moze po zalozeniu od 323ti dzwiek troszke by sie zmienił?
Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P