Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chce kupić nowe oponki do swojej betki (e46 330D). co powiecie o tych oponka. Warto je brać czy może polecicie coś lepszego??
Opublikowano

to fakt sa glosne (ale mozesz sprawdzic czy nie masz za duzo cisnienia w nich ) u mnie troche pomoglo

mialem je w audi tt ,teraz mam w 46 i szczerze polecam

nie ma lepszej opony na rynku wedlug mnie ,no i ten wyglad :twisted:

Opublikowano

Witam!

Właśnie dokonałem zakupu takich oponek 235/45/17. Uważam, że są b.dobre i szczerze polecam. Faktem jest, że szybko zostają na asfalcie ale te wrażenia :D W zakrętach po prostu bajka :twisted:

Opublikowano
tez mialem 2.5 bar ale jak zmiejszylem do 2.2 jest lepiej. jezdze tylko sam. a 2.5 bar to ponoc cisnienie dobre dla 4-5 osob w aucie :idea:
Opublikowano

mialem F1 tylko 205/55/16 i bylem zadowolony,natomiast zrobilem na nich ok 5 tys km i sprzedalem bo zmienilem felgi i teraz jezdze na 225/45/17 Pirelli P Zero Rosso i sa wysmienite:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dostałem F1 GSD3 w "spadku" po poprzednim właścicielu i mogę je spokojnie polecić :8). Bardzo dobra przyczepność na mokrej nawierzchni, podczas ostrych zakrętów i hamowania. Ogólnie dają duże poczucie bezpieczeństwa i pewność prowadzenia. Ma się wrażenie, że trudno auto wprowadzić w jakikolwiek poślizg. W ujemnych temperaturach też jak dotąd spisywały się bez zarzutu. Mój rozmiar to 255/40 R17.

Pozdrawiam