Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam problem chyba jak każdy z tej strony pewnego dnia po odpaleniu zauważyłem ze cała karoseria wpada w wibracje .zawiozłem do mechanika jego oczywiście powiedział ze to wina przewodów i świec wiec zmieniłem zaś usterka nie zanikła tylko jeszcze pojawiły sie problemy z falowaniem na niskich obrotach .zaś jak sprawdzał przepływomierz i silniczek krokowy to reaguje na to wiec co to może jeszcze być za usterka żeby ja naprawić z góry dziękuje za udzielenie pomocy
Opublikowano

Jakis czas temu stalem sie posiadaczem e36 i mialem taki sam problem, winna okazala sie sada lambda. Jest prosty sposob na sprawdzenie czy mam racje. Do warsztatu, do kompa podlaczyc i jesli sady nie zobaczy to masz przyczyne.

p.s. w moim przypadku auto dostawalo rowniez chwilowej utraty mocy, po prostu komputer podawal zla mieszanke bez danych z lambdy