Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Mam pytanie o telefon.Posiadam malą nawigacje na której jest symbol słuchawki i chciałby sobie odpalic jakis telefon.Po stronie pasażera znalazlem kabel do anteny i mikrofonu oraz kwadratowa wtyczke z 4 kablami.Co nalezy dokupic zeby to uruchomić????

Pozdrawiam

Opublikowano
oryginalny telefon powinien być w podłokietniku a taki dołożony to powinieneś poszukać centralki z niego i po marce zestawu zoriętować się co brakuje . niewiem po co to robią ale już miałem dwa auta z zestawem głośno mówiącym i obciętymi uchwytami na telefon
Opublikowano

Mi sie wdaje ze tam kiedys byl jakis zestawik w stylu nokia 6310 i przed sprzedaza koles wymontowal.Ogladalem podlokietnik to wyglada jak by byl od nowosci czyli czesniej nie bylo tel.

A przy okazji mam jeszcze pytanie czy jest mozliwosc poprawienia sygnalu radiowego i tv.Jak na BMW to troche lipnie radyjko odbiera na niektorych stacjach szumi.Mozna tam gdzies wpiac jakis wzmacniacz??

Pozdrawiam

Opublikowano
wzmacniacz już jest bo anteną jest ogrzewanie tylnej szyby . te radia już takie są , zresztą to widzisz po postach na ten temat , może masz poprzerywane druciki z ogrzewania szyby ?
Opublikowano

Ja mam kombi i ogrzewanie tylniej szyby dziala ok.Antene to chyba mam w tylnich bocznych szybkach bo tam sa takie pomaranczowe sciezki.Ciekawe czy folia na szybach moze pogorszyc dzialanie radyjka.

Pozdro

Opublikowano
nie pisałeś że kombi , folia nie zagłusza odbioru jedynie zaparowane szyby mogą wpływać na odbiór