Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakis sposób na skasowanie pamieci komputera,pokazuje mi przepaloną żarówkę mijania,postojowa była przepalona,ale po wymianie dalej jest na kompie że spalona,zapala mi sie mały poziom płynu chłodzacego mimo że jest pod korek,tak samo jest z płynem do spryskiwaczy ,jest full a pokazuje mały stan

Czy jest jakiś sposób na skasowanie tych komunikatów :?:

Opublikowano
Czy jest jakis sposób na skasowanie pamieci komputera,pokazuje mi przepaloną żarówkę mijania,postojowa była przepalona,ale po wymianie dalej jest na kompie że spalona,zapala mi sie mały poziom płynu chłodzacego mimo że jest pod korek,tak samo jest z płynem do spryskiwaczy ,jest full a pokazuje mały stan

Czy jest jakiś sposób na skasowanie tych komunikatów :?:

Powiem Ci szczerze ze to nie jest takie proste mi kiedyś pokazywało ze mam cały czas otwarty bagażnik, a był zamknięty, przyczyną tego był spalony kabel od latarki w schowku, znalazłem to przypadkiem przy wymianie filtra kabinowego, więc nie jest takie proste wyeliminowanie tego, chyba ze masz coś z czujnikami :worried:

Opublikowano

Tu nie chodzi o kasowanie pamięci komputera. Z postojówką winny będzie moduł LKM lub najprawdopodobniej "przekaźnik musztardowy". Czujnik płynu chłodzącego do wymiany lub czyszczenia (próbowałeś go zewrzeć?). To samo pewnie z czujnikiem płynu do spryskiwaczy. O wszystkim znajdziesz na forum. Wyszukiwarka całkiem dobrze działa.

Powodzenia.

peace & love
Opublikowano

Nie bardzo wiem co to jest ten czujnik musztardowy jak wygląda,i gdzie sie znajduje

i jeszcze jedno jak ma zewrzeć ten czujnik np. plusem do obydwu pinów :?:

Opublikowano

Zewrzeć należy czujnik płynu a nie musztardowy :duh: Musztardowy jest przekaźnik :!: Powtórzę jeszcze raz: wszystko jest na forum :!:

:search: :search: :search:

peace & love