Skocz do zawartości

Jak wygladaja te akumulatorki za zegarami??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.. tak jak wczesniej tu gdzies pisalem nie dziala mi obrotomierz i ekonomizer... troche tu poczytalem i piszecie ze moga byc rozne przyczyny..najpierw chce sprawdzic te akumulatorki...ale po ktorej one sa stronie... i jak wygladaja?? co radzicie potem zobaczyc??/sprawdzic??
Opublikowano

musisz rozebrac zegar ( otworzyc go) i tam beda takie 2 wiec powinienes poznac. -aha musze powiedziec ze kazda deska inaczej wyglada, mialem juz 3 deski z tego samego auta silnik i rocznik ale kazda wygladala inaczej.

tez kiedys mialem problem z obrotkiem no i przyczyna byl komp !!!

najlepiej poszukaj kogos kto ma taki sam komp ( numerki musza byc te same) no i podmienic na chwile. to jest 5 minut roboty .

powodzenia

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano

aha.... to zobacze sobie..to...

i pojade na diagnostyke komp. moze tam sie dowiem cos nowegoo...??

Dzieki:) za info.

Opublikowano

no u mnie po podlaczeniu do kompa pokazalo ze komp do wymiany .

ale podlaczenie do kompa zas wydatek ..

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
Witam. przerabiałem to w mojej bejcy z tym samym silnikiem, wymieniłem 3 szafy i nic. przyczyna polegała na zaprogramowaniu kości pamięci, która znajduje sie z tyłu zegarów. poprostu ktoś tam musiał wcześniej grzebać. co ciekawsze tej pamięci nie da się włożyć od innej beamki nawet z takim silnikiem. w serwisie taka kosteczka 500 zł plus programowanie. mi to zrobił zwykły elektronik z Pisza. ale nie mam kontaktu z kolesiem który mi to woził.
Opublikowano
o qrde...:/ niby obrotomierz nic takiego...ale jednak..tego brakuje...a jak dziala.... i sie tak kreci..to cieszy...:)
Opublikowano
o qrde...:/ niby obrotomierz nic takiego...ale jednak..tego brakuje...a jak dziala.... i sie tak kreci..to cieszy...:)